WikiToN 1 Опубликовано 30 августа Жалоба Поделиться Опубликовано 30 августа Я трохи більше ніж 7 днів тому виставив свій аккаунт на видалення! Нікнейм "WikiToN". А замість видалення його виставили на продаж в мене за спиною. І що це таке? Я вимагаю щоб його негайно видалили! Або повертайте мені доступ до нього і я зараз сам все зроблю... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Основатель SMERCH_223 4 414 Опубликовано 31 августа Основатель Жалоба Поделиться Опубликовано 31 августа 8 часов назад, WikiToN сказал: Я вимагаю щоб його негайно видалили! Або повертайте мені доступ до нього і я зараз сам все зроблю... Так як Ви в ТОР100, то система автоматично його і виставила на продаж. Можемо повернути доступ, напишіть в особисті повідомлення мені на форумі або у грі зареєструйте новий акаунт та створіть тікет в розділі Помилок про це, з посиланням на цю тему. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WikiToN 1 Опубликовано 31 августа Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 августа Дякую, SMERCH_223. Ви дуже допосогли. Питання вирішено. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Основатель SMERCH_223 4 414 Опубликовано 1 сентября Основатель Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября Нема за що! Закриваю тему. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения