Перейти к содержанию

Slon

Пользователи
  • Публикаций

    17
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

-8 Не очень

Информация о Slon

  • Звание
    Матрос
  1. Аннигилятор, только что мне (Black-White) написал, что просто очень устал с работы и попросту промазал и вылетел в атаку вместо переработать... всяко бывает, главное человек адекватно реагирует, быстрейшего восстановления ему. Всем кто вылетел в деф Мун и Чих спасибо, подсобили!!!
  2. 1. Бразилія 2. Іспанія 3. Нідерланди 4. Англія 5. НІ 6. ТАК 7. так 8. ні 9. 4 10. 4
  3. Рабів до раю не пускають

  4. Slon

    Чат Альянсу

    Чомусь на інших серверах така функція присутня і це не виклика перевантаження.
  5. Slon

    Чат Альянсу

    От хохотун, ти перед тим як комусь писати закиди про те що він бреше, спочатку перевір інформацію, погугли, а потім включай розумника. Чат для телкфонів є і назва йому mIRC v 6.16 просто він не кожному буде зрозумілий по налаштуванням. Вчи мат часть!!! Мене саме і цікавило, чи можливо хтось чув чи вже питав у адміністрації про внутрішній чаті чи планується такий бути. Бачу що ні, питання закрите.
  6. Slon

    Чат Альянсу

    Не катить, деякі з телефонів сидять, а вони скайп не підтривують
  7. Slon

    Чат Альянсу

    Та ні суть зовсім не та, нажаль
  8. Slon

    Чат Альянсу

    Така функція є я сам голова альянсу))) Але це не чат, де можна оперативно обговорити одночасно з усіма питання, це просто месажник для всіх, а не чат.
  9. Slon

    Чат Альянсу

    Можливо хтось знає чи буде впроваджено чат альянсу і якщо буде то коли це буде доступно? Страх як не зручно з усіма спілкуватись з тим по асці з тим ще якось...ух
  10. TeLaxaci, дякую, приблизно так і думав. Але тут виникає зустрічне питання про скоростріл оборони, відповідно у неї більша кількість цілей і більша кількість пострілів.
  11. Нет, думаю тут есть чисто математическое объяснение.
  12. Уже несколько раз сталкивался с тем, что прилетаэт САБ с одной планеты разделенный ровно на 2 части. На вопрос почему так? получил ответ, что так будет меньше потерь у атакующего даже если флоты и характеристики равны. Объясните, пожалуйста почему?
  13. Чи може шпік знайти і привезти Техніку, чи для цього потрібен вантажний флот?
  14. Дякую, прочитав твою тему і розібрався. Я подумав так само, що цей офіцер додає захист до 50000 очків і що до цієї межі на мене ні хто не нападе(((. 50 куідів на смарку. Тему можна закрити)))
  15. Генерал - офицер высшего командного состава с высшим воинским званием, который способен уберечь империю от более сильных противников. Бонус: 50.000 лимит защиты для новичков Хотелось бы узнать, что значит лимит защиты 50 000? Это что новичек у которого до 50 000 очков будет под защитой от любого врага? Если можно объясните подробно про работу этого офицера.
×
×
  • Создать...