Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

0868fb3c2ed6.jpg

Seele це організація таємних покровителів Nerv і Gehirn, які бажають здійснити Проект Вдосконалення Людства, Вона складається як мінімум з 12 вкрай впливових осіб; П`ятеро з них формують Комітет Сприяння, який безпосередньо наглядає, офіційно від імені ООН, за прогресом Nerv. Його члени згадуються як «старики».

Герб Seele - рівносторонній трикутник, спрямований одній з вершин вниз. З цієї вершини проведена висота / медіана / бісектриса. На трикутник накладено з лівого боку троє очей, з правого - чотири.

Seele це секретна організація, справжні ляльководи позаду Організації Об`єднаних Націй. Її походження приховано у таємниці; вони претендують на існування з найдавніших часів, функціонуючи як Іллюмінати-подібна влада змовників з більшості урядів світу. Це не може бути підтверджено, але вони повинні були діяти як мінімум із закінчення Другої світової війни, коли вони отримали таємні розділи Сувоїв Мертвого Моря. Секрет Сувоїв Мертвого Моря пророкував прибуття Ангелів і Третій Удар, і Seele почав пошуки, щоб забезпечити поразку Ангелів, так щоб людський процес Сприяння міг бути продовжений. Прийшовши до рішення, що людство в цілому досягло еволюційного глухого кута, Seele прагне забезпечити Сприяння і об`єднати всіх людей в одну гіпер-сутність, наступну стадію існування.

Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Ах ти ж злодійка, Ти очолюєш SEELE, О_о :aa: Нарешті Я знаю хто голова SEELE, спалилася, :ap:

Якщо чесно я теж трішки Еванутий... Але з іншого боку коли б створював альянс теж би так назвав, Або Nerv. Щасти тобі В розвитку...

Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...